Comunicate

 

ANUNȚ

 

ADI“ECO DUNAREABRAILA anunţă publicul interesat asupra dezbaterii publice privind aprobarea Regulamentului Serviciului de Salubrizare al Județului BRĂILA și a indicatorilor de performanță, care va avea loc în sala de ședințe nr. 404 a Consiliului Judeţean Brăila, P-ta Independenței, nr. 1, în data de 17.01.2020, începând cu ora 15:00.

Cei interesaţi se pot adresa în scris cu propuneri privitoare la acest material până în data de 16.01.2020, ora 10:00, către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “ECO DUNAREABRAILA cu adresa de corespondență, Brăila, Șos. Buzăului, nr. 3A, sau în format electronic la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Precizam ca ora dezbaterii publice privind aprobarea Regulamentului Serviciului de Salubrizare al Județului BRĂILA și a indicatorilor de performanță, care va avea loc în sala de ședințe nr. 404 a Consiliului Judeţean Brăila, P-ta Independenței, nr. 1, în data de 17.01.2020, a fost modificata si va fi ora 12:00.

PROCES VERBAL DEZBATELE PUBLICA - download

Toate drepturile rezervate designed by Geolex S.R.L.