Doar Impreuna Pentru Un Judet Curat

     In perioada 9 – 16 iunie  2011 Asociatia a organizat si desfasurat Campania de constientizare si informare a populatiei rurale privind colectarea selectiva a deseurilor,  sub denumirea “DOAR IMPREUNA PENTRU UN JUDET CURAT”. 

     Campania a cuprins  o serie de actiuni concrete de ecologizare a localitatilor,  coordonate de echipe formate din reprezentanti ai  Asociatiei, Consiliului Judetean Braila si  ai comunitatilor locale comunale.  Actiunea a avut loc  in localitatile de resedinta a comunelor si a constat in  distribuirea de pliante personalizate pentru fiecare comuna si sepci  inscriptionate, precum si  saci menajeri si manusi de unica folosinta, locuitorilor si in mod special elevilor din scoli care au participat activ la actiunea de colectare si sortare a deseurilor menajere existente pe marginea drumurilor, in parcuri.

     Toate aceste activitati au condus la  o crestere a cantitatilor de deseuri colectate in vederea reciclarii (2050 kg- hartie si carton,3962 kg  materiale plastic) precum si a cantitatilor   menajere colectate de la populatie.

     In anul 2011 cantitatea de deseuri menajere colectata si transportata la depozitul ecologic Muchea, in cadrul contractului a fost de 950 tone.

 

Toate drepturile rezervate designed by Geolex S.R.L.