Intalnire cu Asociatiile de Proprietari

       Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “ECO DUNAREA” Brailaa demarat o campanie de informare si constientizare a publicului pentru proiectul “Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judeţul Braila” (SMID).

    Prin intermediul acestui proiect Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “ECO DUNAREA” Braila isi propune implementarea unui sistem integrat de gestionare a deseurilor, in conformitate cu standardele UE, in scopul eliminarii impactului asupra mediului si a riscurilor asupra sanatatii umane date de modul necorespunzator de gestionare a deseurilor din momentul de fata.

    Realizarea proiectului si  acceptarea acestuia  de catre populatie si societatea civila, depind intr-o mare masura de implementarea cu succes a unei campanii de informatizare si constientizare care vizeaza formarea si modelarea opiniei publice cu privire la colectarea selectiva a deseurilor si modul de gestionare a acestora.

          In cadrul acestei campanii, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “ECO DUNAREA” Braila cu sprijinul firmei de consultanta EPMC Consulting Cluj-Napoca si cu reprezentatii Consiliului Judetean Braila au organizat pe cvartale de locuinte intalniri cu reprezentantii asociatiilor de proprietari care au ca scop informarea directa in promovarea SMID care presupune  colectarea selective si gestionariea corecta a deseurilor .

           O data cu proiectul SMID , judeţul Braila se aliniaza la standardele europene de management al deseurilor. Ca urmare , este absolut necesar  ca cetatenii judetului Braila sa constientizeze importanta colectarii selective .

Toate drepturile rezervate designed by Geolex S.R.L.