Oportunitatea de a colecta selectiv pentru un mediu curat si o viata sanatoasa

         Consiliul Judetean Braila  implementeaza in cadrul Programului  Operational Sectorial  ”Mediu” - Axa prioritara 2, Domeniul Major de interventie 1,  proiectul ”Sistem de  management integrat al deseurilor in judetul  Braila”.
         Proiectul este   finantat  prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, conform   Contractului de finantare  nr.4476/RP/27.09.2013, incheiat intre Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, in calitate de Autoritate de Management  si Consiliul Judetean Braila, in calitate de Beneficiar.
         Valoarea totala a Proiectului, inclusiv TVA, este 117.510.033 lei, in conformitate cu  Ordinului  Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice  nr.1726/28.06.2013.
        Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „ ECO DUNAREA „ Braila impreuna cu firma de Asistenta Tehnica pregateste documentatia pentru atribuirea Contractului de Delegare ( Regulamentul Serviciului, Caiet de Sarcini, Model Contract, Indicatori Contract, Fisa de Date  etc).
        Procedura de licitatia pentru atribuirea Contractului de Delegare se afla in derulare.
        In cadrul Contractului este cuprinsa si activitatea de maturat stradal in Municipiul Braila.
        Scopul proiectului  este acela de a stabili un set de masuri care sa conduca treptat la un standard de viata ridicat al populatiei, precum si la un mediu mai putin poluat.
        Scopul proiectului este reprezentat de completarea infrastructurii si a echipamentelor existente cu investitii care sa conduca la asigurarea unui sistem de management integrat al deseurilor la nivel de judet, prin care se va realiza atingerea standardelor minime pentru conformarea cu cerintele legislative ale UE referitoare la sectorul de mediu, precum si respectarea angajamentelor Romaniei asumate prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana.

 

 

Implicarea  activa a fiecarui cetatean in implementarea priectului SMID este o conditie vitala pentru succesul acestuia

   IMPLICA-TE! MEDIUL INCONJURATOR ESTE SI RESPONSABILITATEA TA 

Toate drepturile rezervate designed by Geolex S.R.L.