Începând cu data de 20.05.2024, invităm cetățenii din Municipiul Brăila să ni se alăture în noua campanie de colectare GRATUITĂ

a deșeurilor voluminoase și periculoase!

 

 

Începând cu data de 19.02.2024, invităm cetățenii din Municipiul Brăila să ni se alăture în noua campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și periculoase!

           Deșeurile voluminoase se colectează direct de la domiciliu prin solicitare telefonică la 0239. 615.664 (de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00). Colectarea propriu-zisă se va face conform programului din afiș, în intervalul orar 09:00-17:00.

           Deșeurile periculoase se vor preda personal la punctele fixe temporar amenajate în parteneriat cu Primaria. Punctele fixe de colectare vor prelua doar deșeurile periculoase menajere provenite de la populație.

           Aceasta este prima campanie din acest an organizată în vederea preluării gratuite a deșeurilor voluminoase și periculoase menajere de pe raza Municipiului Brăila.

O campanie derulată de RER Brăila , în parteneriat cu ADI ECO Dunărea Brăila, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

 

 

Campanie de informare

 

 

Implicarea  activă a fiecărui cetățean în implementarea priectului SMID este o condiție vitală pentru succesul acestuia

   IMPLICĂ-TE! MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ESTE ȘI RESPONSABILITATEA TA