Anunț

ANUNȚ!!!

În atenția agenților economici  și a instituțiilor publice de pe raza Municipiului Brăila

Vă informăm că începând de miercuri 01.03.2023, în județul Brăila începe colectarea deșeurilor municipale de către noul operator – ASOCIEREA RER Brăila.

În contextul de mai sus, toate contractele de prestări servicii de salubrizare încheiate de agenții economici și instituțiile publice de pe raza UAT Municipiul Brăila cu operatorii de salubrizare (BRAI – CATA SRL, ECO SA, RER Ecologic Service Brăila), își vor înceta aplicabilitatea.

Prin urmare, agenții economici si instituțiile publice vor plăti o taxă de salubritate către Primăria Municipiului Brăila – Serviciul constatare impunere persoane juridice, serviciul urmărire impozite și executări silite.

Vă informăm că aveți obligativitatea de a completa Declarația de impunere pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru utilizatorii NON-CASNICI pentru anul 2023, disponibilă începând cu 01.03.2023 pe site- ul Primăriei Brăila.

Vă rugăm ca toți agenții economici  și  instituțiile publice de pe raza Municipiului Brăila să transmită pe adresa de mail a operatorului ASOCIEREA RER Braila office@rerbraila.ro  următoarele informații referitoare la activitatea firmei:

  • Nr unic de înregistrare, CUI
  • Nr de înregistrare la Registrul Comerțului,
  • Adresa de unde se vor colecta deșeurile
  • Numărul și capacitatea recipientelor necesare (solicitați închirierea/cumpărarea acestora – doar agenții economici)
  • Frecvența de ridicare a deșeurilor menajere

Odată cu intrarea efectivă în operare, noul dvs operator de salubrizare comunică graficele de colectare a deșeurilor pe site-ul propiu.

Colectarea deșeurilor se va realiza separat, în funcție de tipul acestora, precum și de tipul de locuință.

Pentru orice alte informații referitoare la prestarea serviciilor de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile vă rugăm să contactați operatorul – Asocierea RER Braila la numărul de telefon 0239615664 sau e-mail: office@rerbraila.ro

Implicarea  activă a fiecărui cetățean în implementarea priectului SMID este o condiție vitală pentru succesul acestuia

   IMPLICĂ-TE! MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ESTE ȘI RESPONSABILITATEA TA